JM Handel / ETU Garanti forsikring

ETU Garanti forsikring

ETU Garanti forsikring tilbyder forskellige produkter, som kan være med til at forbedre din tryghed. Så du slipper for ubehagelige overraskelser.

Om bilejerskifteforsikring

Dagens biler indeholder avanceret elektronik og mekanik - op mod 20.000 komponenter. En skade kan blive en dyr og ubehagelig overraskelse. ETU Forsikring tilbyder en række produkter, som opfylder dine krav til tryghed.

Dækning

Der findes 5 varianter, tilpasset alder og kilometertal på din nye, brugte bil – ETU Nybil, ETU Guld, ETU Sølv, ETU Bronze og ETU Basis Klik på de forskellige muligheder og se hvilken dækning du aktuelt kan opnå. Dækningerne spænder fra biler, hvis fabriksgaranti endnu ikke er udløbet, helt indtil 15 år gamle biler med op til 250.000 km på bagen.

Hvad omfatter forsikringen?

Dækningen omfatter fejl på de elektriske og mekaniske komponenter, som indgår i certifikatet. De fuldstændige vilkår fremgår af certifikatet og Almindelige vilkår.

Hvad kræves for at du er dækket?

Er du privat kunde, skal bilen have en Tilstandsattest fra Applus – det koster 475 kr. Denne kan udfærdiges på alle Applus synshaller, i hele landet. Husk at attesten max. må være 8 dage gammel og at forsikringen skal tegnes senest samtidig med at der sker et ejerskifte.

Er du forhandler, er det et krav at bilen er nysynet eller har en A+ attest, husk at det også her er et krav, at synet eller A+ attesten er foretaget inden for 8 dage før slutsedlens underskrift, eller at bilen ikke har været i brug efter seneste syn dog max. 3 mdr.

Hvor gælder bilejerskifteforsikringen?

Den gælder i alle EU-lande og lande tilknyttet EØS. Kontrollér hvad der gælder for det pågældende land, inden du rejser.

Kan jeg forlænge garantien?

Ja, du kan forlænge uden en ny test.

Skade på bilen – hvad gør jeg?

Udfyld skadeanmeldelse og få godkendt det værksted, hvor du ønsker at din bil skal repareres. Når vi har modtaget skadeanmeldelsen, udfører vi en hurtig, kompetent og objektiv skadesopgørelse. Skadesvaret gives skriftligt til dit værksted.

Nyhed
Toyota

Toyota Avensis

VVT-i T3 Touring Sports
Toyota Avensis VVT-i T3 Touring Sports